​​
40 de tineri din Săcele participă la întâlnirea de grup a lunii februarie

40 de tineri din Săcele participă la întâlnirea de grup a lunii februarie

No Comments on 40 de tineri din Săcele participă la întâlnirea de grup a lunii februarie

Am încheiat luna februarie în cel mai frumos mod posibil: cu întâlnirea de grup! În sfârşit, grupele de luni şi de miercuri s-au întâlnit. Chiar dacă la început au fost mai distanşi, la urmă s-au împrietenit.

Mulţumită vremii frumoase, am putut să ieşim afară pe terenul de sport al Centrului de Zi. Am început cu un joc în care ne-am prezentat, ca să ne cunoaştem mai bine. Apoi au urmat câteva jocuri de energizare. După ce soarele a hotărât că s-a plictisit, afară s-a făcut frig şi a trebuit să intrăm în sala cu calculatoare. Dar acolo, poate din cauza căldurii, ne-am distrat şi mai mult! Am jucat mega-Activity şi încă câteva jocuri. Apoi am coborât în sala de mese, unde ne-au aşteptat sucuri şi ronţănele. Acolo am bătut recorduri de băut suc repede, am vorbit spaniolă, şi am râs cu lacrimi.. Ne-am distrat foarte mult! ☺

Iată mărturiile a trei elevi despre ziua de vineri:

Andreea: Ziua de azi a fost foarte distractivă mai ales în ultima parte când am râs în hohote cu Kinga,Orsi,Zsofia,Monika,Emese şi toți ceilalți.

Răzvan: Mie mi-a placut întâlnirea lunii Februarie deoarece am cunoscut persoane noi și am învățat jocuri noi.

Orsi: Prima intalnire cu grupa de miercuri! A fost distractiv, fiindcă ne-am jucat și am mâncat împreună. Am cunoscut oameni noi. Jocul meu preferat a fost salata de fructe. Mulțumesc pentru această experiență!

Galerie foto aici.

 

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top