​​
Activități la final de februarie

Activități la final de februarie

No Comments on Activități la final de februarie

Așa cum am obișnuit să facem anul trecut la programul Multimedia, și anul acesta fiecare final de lună „vine” atât cu un modul încheiat cu brio cât și cu o ieșire sau activitate de grup. Pentru participanții anului 2016 am pregătit o activitate la Centrul de Zi Săcele, activitate la care s-au putut cunoaște atât cei din grupa de luni, cât și cei din grupa de miercuri. I-am întâmpinat împreună cu voluntarii, plini de voie bună și multă energie. Am ales jocul Activity, joc de tip boardgame, pentru că este un joc în care participanții au putut să își dezvolte abilitățiile de comunicare în fața grupului, și-au îmbunătățit imaginația deoarece au avut de desenat diferite cuvinte, și au învățat să mimeze în așa fel încât să fie înțeleși de ceilalți. Toată lumea s-a distrat, deși competiția a fost foarte strânsă! Am mâncat împreună pizza, am povestit și am râs mult. A fost o după-amiază cu adevărat reușită, fiecare plecând acasă cu zâmbetul pe buze.

Tot la sfârșitul lunii februarie am fost împreună cu voluntarii (participanții MPV din 2014 și 2015) la un meci de hockey.  Atmosfera a fost una plină de suspans atunci când unul din jucători se apropia de poartă să marcheze, plină de energia galeriilor care susțineau jucătorii și bineînțeles plină de satisfacția noastră că suntem acolo împreună!

A mai trecut așadar încă o lună…februarie. A venit primăvara cu noi provocări atât pentru noi, echipa MPV, cât și pentru participanții de anul acesta!

Galerie foto ACTIVITY și MECI HOCHEY.

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top