​​
Am încheiat cu succes seria prezentărilor în Săcele!

Am încheiat cu succes seria prezentărilor în Săcele!

No Comments on Am încheiat cu succes seria prezentărilor în Săcele!

În urma sesiunilor de prezentare pe care le-am organizat împreună cu elevii la liceele din Săcele în luna iunie 2014, am aflat lucruri noi despre mediul în care aceștia învață, am răspuns la întrebări și nu în ultimul rând am fost încurajați de reacțiile tinerilor și ale cadrelor didactice la activitățile noastre din perioada ianuarie-iunie 2014.

Scopul prezentărilor a fost de a disemina rezultatele obținute și abilitățile dobândite de elevi în primele 6 luni de activitate ale proiectului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”. Astfel, elevii au vorbit despre modulele de training și atelierele la care au participat și despre excursiile și jocurile organizate de către echipa formată din traineri și voluntari.

În data de 11 iunie 2014 ne-am deplasat la Liceul Tehnologic “Victor Jinga”,cu mari emoții în suflet, pentru prima prezentare organizată de echipa de traineri și elevi. O clasă plină de elevi din clasele a IX-a și a X-a, alături de diriginți și profesori, a asistat la prezentarea noastră care a inclus: imagini, filmulețe, articole, fotografii și vederi. Profesorii au fost interesați să afle despre motivația elevilor de a participa la activități extracurriculare și despre dorința lor de a învăța lucruri noi. Spre finalul întâlnirii am vizitat liceul și curtea acestuia și am făcut fotografii. Mulțumim doamnei profesoare Mihaela Drăgan pentru sprijin la evenimentul nostru!

Prin intermediul doamnei psiholog – consilier școlar Cristina Varga am fost găzduiți la Liceul Teoretic “George Moroianu” pe 13 iunie 2014. Am desfășurat întâlnirea în sala multimedia unde elevi ai claselor a IX-a au fost curioși să vadă o parte din fotografiile din cadrul expoziției și au felicitat participanții pentru curaj, dăruire și efortul depus!

Al treilea liceu vizitat a fost Liceul Teoretic “Rab Istvan Zajzoni” în data de 17 iunie 2014. Deși mult mai bine pregătiți, emoțiile nu au întârziat să apară. Ne-am bucurat de prezența doamnei directoare Szekely Melinda și de încurajările acesteia pe care dânsa le-a oferit elevilor! Am beneficiar și de un scurt tur a liceului, oferit de Kinga Gosuly, participantă în proiectul nostru. Elevii au fost uimiți de faptul că există muzică în pauze și că este amenajată o grădină în curtea liceului!

Putem să concluzionăm că luna iunie a fost plină de evenimente utile pentru elevi, pentru noi ca traineri dar și pentru colectivele liceelor!

Fotografii de la sesiunile de prezentare puteți vedea pe pagina Facebook aici sau în galeria foto aici.

About the author:

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top