​​
“La Casa de Turtă Dulce”, alături de tinerii din programul MPV

“La Casa de Turtă Dulce”, alături de tinerii din programul MPV

No Comments on “La Casa de Turtă Dulce”, alături de tinerii din programul MPV

Unul din susținătorii cauzei noastre la Brașov Heroes a fost Cristian Vasile, care a alergat împreună cu familia sa pentru “Multimedia Summer Camp”, contribuind astfel la strângerea de fonduri pentru o tabără a tinerilor din Săcele.

Cunoscut prin mulțime ca “omulețul cu basca roșie”, Cristian deține afacerea proprie, “La Casa de Turtă Dulce”, o cofetărie unde se folosesc numai ingrediente 100% naturale și de la care am avut și noi ocazia să gustăm fursecuri și prăjituri! Ultimul nostru “erou” care a trecut linia de finish a primit din partea omulețului cu bască roșie de “La Casa de Turtă Dulce” un premiu surpriză, binevenit pentru eforturile depuse de acesta. Am fost impresionați de acest gest și foarte bucuroși că premiul a fost împărțit cu toți participanții la standul nostru.

DSC_8256

DSC_8258

Mulțumim așadar pentru implicare! Iar pentru oricine dorește să se îndulcească, recomandăm cu drag serviciile celor de “La Casa de Turtă Dulce” (pentru detalii www.facebook.com/lacasadeturtadulce/,comenzi@lacasadeturtadulce.ro, 0766609990).

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top