​​
Câteva cuvinte despre voluntariat

Câteva cuvinte despre voluntariat

No Comments on Câteva cuvinte despre voluntariat

În primul rând, voluntariatul este cea mai simplă activitate pe care o putem face. Voluntariatul înseamnă să îți dedici o parte din timpul tău altor tipuri de activități, fără să fii plătit pentru ceea ce faci.

În schimb, ce s-ar putea să nu ști despre voluntariat este că te vei simți răsplătit cu sentimentul de satisfacție al timpului și eforturilor pe care le-ai depus! Voluntariatul este un mod bun să cunoști persoane noi, să stăpânești mai bine abilitățile personale, să capeți experiență. Nici nu trebuie să mai spunem cât de distractiv este!

Până și oamenii foarte ocupați găsesc timp pentru voluntariat, dacă își doresc acest lucru cu adevărat! Nu există scuza: nu am timp!

Multă lumea m-a întrebat ce pot să fac eu că voluntar? Multe! Foarte multe! poți să ajuți copii care nu se descurcă la ceva anume, să ajuți oamenii bătrâni, să protejezi mediul și multe altele.

De ce să fii voluntar? În primul rând, poți să cunoști mai multe persoane și în timp puteți deveni prietenii foarte buni, poți să te dezvolți personal, poți să îți petreci timpul liber într-un mod frumos, poți ajuta pe cineva care are nevoie, dar nu în ultimul rând,
te poți distra făcând ceva important atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău!

Articol realizat de Răzvan Macadan, voluntar MPV.

Razvan

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top