​​
Combinația: MPV și lucrul în echipă!

Combinația: MPV și lucrul în echipă!

No Comments on Combinația: MPV și lucrul în echipă!

    Una dintre întâlnirile noastre de sfârșit de lună a fost planificată printr-un Treasure Hunt. Acesta a avut loc în Poiana Angelescu, Săcele.

    Timp de trei săptămâni am reușit să împărțim între noi, voluntarii absolvenți ai programului MPV (“Multimedia Pregătire Pentru Viață”) 2015, activitățile pe care să le parcurgă beneficiarii și am anticipat fiecare problemă care ar putea apărea în timpul jocului. Pentru a crea acest joc, am ales o temă generală, aceasta fiind „Legătura Dintre Noi” în combinație cu arta și am venit cu idei pentru activitățile pe care noi trebuia să le prezentăm participanților.

            La Treasure Hunt am fost șapte voluntari și am încercat să ne împărțim în fiecare parte a Poieni Angelescu, în așa fel încât să creeăm puțină dificultate. Au fost prezenți și trainerii noștri: Denisa, Ionuț și Dani care ne-au făcut poze pentru a avea amintiri. La începutul jocului fiecare echipă a primit o hartă mută după care a trebuit să se ghideze. Prin cooperare și lucru în echipă toate grupele au reușit să ajungă la final!

           Activitatea mea s-a numit „Ghicește Cuvântul”, dar înainte de a le prezenta activitatea beneficiarilor, ei trebuiau să facă o poză cu o floare care să fie în prim-plan, iar poza să conțină și două frunze în fundal. Activitatea propriu-zisă consta în alegerea unui bilețel cu un cuvânt scris pe el de către un beneficiar pe care și-l punea pe frunte fără a-l citi. De exemplu: comunicarea asertivă, lebădă, calorifer etc. Coechipierii lui trebuiau să-l mimeze sau să-l descrie în așa fel încât respectivul să ghicească cuvântul.

           Deși am avut câteva emoții în legătură cu vremea, aceasta a fost una frumoasă! Chiar dacă anul trecut când noi am fost participanți la treasure hunt a fost distractiv și pe ploaie. Anul acesta am remarcat cu toții cât de dificil a fost pentru generația MPV 2014 să organizeze treasure: să construiască ghicitorile, să facă traseul fiecărei echipe, să pună la punct fiecare amănunt în așa fel încât să nu apară nici o problemă. Suntem entuziasmați că am reușit să creăm și noi un Treasure Hunt, din care am avut foarte multe de învățat: să lucrăm și mai bine în echipă, să ne ascultăm reciproc, să coordonăm un grup, să fim inventivi la activități și să fim spontani!

            La sfârșitul jocului toate grupele au fost premiate și toată lumea a plecat acasă cu voie bună și cu o experiență câștigată!

Articol scris de Maria Koscs, voluntară.

Maria

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top