​​
Cunoaște ambasadorii noștri!

Cunoaște ambasadorii noștri!

No Comments on Cunoaște ambasadorii noștri!

În data 18 octombrie, participăm la evenimentul Brașov Heroes – Cursa cu obstacole a comunității. Avem ocazia la această acțiune să facem cunoscută activitatea noastră și să strângem fonduri pentru organizarea unei tabere cu tineri din Săcele. Ambasadorii “Multimedia Summer Camp”: Radu Colț, Ernő Ungvári și Géczi Gellért sunt alături de noi pentru îndeplinirea obiectivului propus, și anume, colectarea sumei de 10.000 de lei!

Fiecare cauză are 3 ambasadori care au rolul de a promova proiectele înscrise la Brașov Heroes, de a strânge donatori și susținători și de a încuraja oamenii să se înscrie ca alergători. Astfel, public larg poate alege să doneze (prin transfer bancar sau cash la Librăria St.O.Iosif din Brașov) și să participe la cursa pentru obstacole (jumătate din taxa de înscriere revine cauzei alese, respectiv proiectului nostru – Multimedia Summer Camp).

Radu Colț este directorul adjunct al Agenției Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Brașov, consilier local în cadrul Primăriei Municipiului Săcele și profesor la Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, liceu partener în programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață”. Radu Colț a fost alături de noi încă de la demararea programului nostru, fiind un promotor al activităților nonformale și al dezvoltării profesionale a tinerilor prin educație adaptată nevoilor lor.

Ernő Ungvári este fotograf liber profesionist și antreprenor, colaborator la trainingul foto-video al programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”. Ernő Ungvári, unul dintre primii noștri voluntari, lucrează cu tinerii din Săcele la atelierele de fotografie derulate pe teren, în natură, în oraș și ne ajută achiziționarea și mentenanța echipamentelor foto.

Géczi Gellért este viceprimarul Municipiului Săcele și unul din susținătorii evenimentelor organizate de tinerii din Săcele, inclusiv cele din cadrul programului nostru – “Multimedia – Pregătire pentru Viață”. În urma participării la vernisajul expoziției “Un pic din Săcele”, Géczi Gellért a facilitat expunerea fotografiilor în incinta Primăriei Săcele, promovând astfel inițiativele și rolul tinerilor la nivel local.

Toți 3 au ales să participe la cursa cu obstacole, să promoveze cauza noastră și să strângă fonduri pentru organizarea “Taberei de Vară Multimedia”. Tu cum alegi să ne susții?

Detalii și înscrieri pe pagina cauzei noastre – http://brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro/proiect.php?pid=24.

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top