​​
Expoziție foto-video și lansarea filmului de scurt metraj “Fericire? Simplu!”

Expoziție foto-video și lansarea filmului de scurt metraj “Fericire? Simplu!”

No Comments on Expoziție foto-video și lansarea filmului de scurt metraj “Fericire? Simplu!”

Elevii claselor a X-a de la liceele din Municipiul Săcele alături de echipa de training a proiectului “Multimedia-Pregătire pentru Viață” vă invită să participați la o expoziție foto-video ce include și lansarea filmului de scurt metraj “Fericire? Simplu!”. Această acțiune marchează încheierea unui an de activitate a proiectului și promovează abilitățile tinerilor din comunitatea interetnică locală.

Evenimentul va avea loc în data de 28 noiembrie 2014, ora 17:00 la Centrul de Zi pentru copii și tineri din Săcele administrat de Fundația FAST în parteneriat cu Primăria municipiului Săcele (Str. George Moroianu, nr. 17, Săcele – intrarea prin Str. Petofi Sandor, lângă tipografie).

  • Filmul de scurt metraj “Fericire? Simplu!” a fost realizat în întregime de elevii participanți în proiect care s-au ocupat de filmarea sceneor, iar la montaj au contribuit și trainerii cu ajutorul lor. Tematica acestuia încurajează oamenii să caute fericirea în lucrurile mărunte și confirmă faptul că posesiile materiale nu sunt cele mai importante pentru a fi fericit!
  • În cadrul expoziției, publicul va putea viziona materiale video de promovare realizate de elevi și de asemenea, invitații vor avea ocazia să admire fotografii ce prezintă bucăți din viețile tinerilor.

invitatie A6 FINAL-slide Anul 2014 a fost un an plin de activități și evenimente pentru noi! Am pregătit cu elevii (aboslvenți ai clasei a IX-a) o expoziție foto și am organizat sesiuni de prezentare în liceele din Săcele. Lansarea filmului de scurt metraj din cadrul expoziției foto-video de final de an reprezintă al treilea eveniment public până în prezent.

Pe parcursul anului 2014 am implementat curricula multimedia care a cuprins diferite modulede training: Windows, Internet, Foto, Video, Blog, Film, precum și cursuri de pregătire profesională pentru un loc de muncă, educație pentru viața de familie și limba engleză – noțiuni de bază. Pe lângă acestea, s-au organizat lunar întâlniri de grup cu jocuri socio-educative și de echipă, ieșiri în natură, vizite turistice, seri de film și excursii. Mulțumim partenerilor noștri și mai ales voluntarilor care ne-au sprijin în derularea activităților!

Fotografii, articole și materiale video se regăsesc pe site-ul www.multimedia.canbv.ro.

Persoana de contact: Ruxandra Oprică – contact@canbv.ro, 0733 939447.

www.canbv.ro; www.multimedia.canbv.ro; www.facebook.com/ReteauaCANBrasov

Expoziția foto-video face parte din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect susținut de Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul “Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top