​​
Generația MPV 2016- Un nou întreg!

Generația MPV 2016- Un nou întreg!

No Comments on Generația MPV 2016- Un nou întreg!

Noul an l-am început cu fericirea, progresele  și reușitele pe care ni le-a lăsat în dar 2015!

Absolvenții programului au ales să fie voluntari pentru noua generație de clasa a IX-a. Am organizat pentru ei 2 zile în care am discutat despre voluntariat și ce presupune “a fi un voluntar”, iar mai apoi tinerii au pregătit câte o o activitate pe care o vom lucra cu noii elevi din program. Au dat dovadă de implicare, seriozitate și au demonstrat că își doresc cu adevărat să fie voluntari în acest an, așa că, plini de bucurie vor rămâne pe mai departe în familia Multimedia. Am încheiat cu fiecare câte un contract de voluntariat și am pășit încântați alături de ei spre noua generație MPV.

Am întâmpinat cu energie și voie bună noua generație MPV 2016 atât luni, cât și miercuri. Cu zâmbetul larg pe față, i-am antrenat împreună cu voluntarii prin energizere, iar mai apoi am făcut diverse jocuri de cunoaștere. Deși majoritatea dintre ei se cunoșteau, au fost surprinși când la sfârșitul unui joc și-au dat seama că au aflat ceva nou unii despre alții. Le-am povestit mai multe despre noi și le-am arătat poze de la activitățile de anul trecut. A fost foarte plăcut să rememorăm câteva dintre evenimentele în care noi am pus foarte mult suflet.

“Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul!” – acesta ne este motto-ul cu care am pornit spre generația MPV 2016. Avem emoții pentru noul an. Emoții constructive, cărora li se alătură visele noastre și încrederea că împreună vom realiza și anul acesta, în cel mai frumos mod posibil, tot ceea ce ne-am propus.

“Începutul este doar jumătatea întregului”! Anul 2016 îl conturăm cu ambiție într-un nou întreg! Un întreg plin de tineri frumoși și încrezători în propriile vise, tineri care vor construi împreună sentimente, amintiri și lucruri frumoase!

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top