​​
Gina reprezintă programul MPV la conferința LEAPS în Budapesta!

Gina reprezintă programul MPV la conferința LEAPS în Budapesta!

No Comments on Gina reprezintă programul MPV la conferința LEAPS în Budapesta!

În perioada 20-24 iunie, colega noastră Gina Borzoș a participat la a V-a ediție a conferinței LEAPS organizată la Budapesta, în cadrul Parteneriatului pentru Romi al Fundației ERSTE.

„Parteneriatul pentru Romi al Fundației ERSTE oferă organizațiilor non-profit o platformă pentru schimb de cunoștiințe și experiențe care susțin: educația pentru o viață independentă, pregătirea pentru piața muncii și dezvoltarea de întreprinderi sociale care implică romi și alte grupuri entice la acest nivel comunitar.”

Pentru Gina a fost prima experiență de acest fel și totodată și prima ieșire în afara țării. Gina este acel tip de persoană, care își dorește să acumuleze cât mai multe informații, pe care să le poată folosi în folosul oamenilor, astfel de la această conferință a plecat cu și mai multe cunoștiințe, dorințe, mai multe speranțe și desigur, forțe proaspete!

În opinia ei, a fost oportunitatea perfectă de a-și întări ideea de schimbare prin voința oamenilor și de a interacționa cu oameni care fac lucruri similare în comunitățile de unde provin. Gina ne spune că: „trebuie să le dăm un impuls oamenilor, ca ei să acționeze, să învețe, să pună dăruire și plăcere în tot ceea ce fac!” Vrea pe viitor să își îmbunătățească calitățile lingvistice, ca să poată comunica liber cu toți oamenii, pentru că vrea să repete experiența aceasta, negreșit. Cât despre locul unde a avut loc această conferință, așa-numita ”capitala castelelor și a statuilor”, așa cum a văzut Gina Budapesta, spune că a fost o bucurie și o plăcere să străbată străzile orașului.

Anual Fundația ERSTE acordă premiile Motor Awards pentru persoane și organizații din cadrul Parteneriatului pentru Romi, care au avut un impact în comunitățile în care lucrează și care pot fi modele de bune practică pentru alte organizații din sfera incluziunii sociale. Anul acesta, unul din premiile Motor Awards a fost acordat programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”! Ne bucurăm de această distincție și țintim către cât mai multe activități de succes pentru tinerii din Săcele!

IMG_20160624_132754

Articol scris de Anca Ciocârlan

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top