​​
Impresii din Tabăra Viața

Impresii din Tabăra Viața

No Comments on Impresii din Tabăra Viața

Întâlnirea de grup din luna iunie a avut loc la Băile Tușnad în cadrul programului de activități la Tabăra Viața cu scop de experimentare a educației prin aventură. Chiar dacă personal drumul până acolo a părut destul de lung, sincer vă spun că a meritat pe deplin.

Cred că următoarele impresii ale copiilor spun tot, așa că vă rog să le lecturați puțin și apoi să trageți concluziile de rigoare.

Gina Borzos

Cu siguranță ați vrea să știți cum a fost în excursia de-o zi la Băile Tușnad, așadar o să vă povestesc în câteva rânduri.

În primul rând spre uimirea mea am ajuns foarte repede, acolo ne așteptau câțiva coordonatori care după prima vedere erau foarte de treabă și așa au și fost. Am început încetul cu încetul să facem un joc pentru a ne cunoaște atât cu ei cât și pe unii membrii noi ai grupului. După asta ne-am împărțit în două tabere de câte zece și ambele în ritmul nostru am făcut ceea ce era în program. Într-un cuvânt a fost „fabulos” am făcut lucruri pe care nu le poți face oriunde,oricând și cu oricine.

Răzvan Macadan

Tabăra era în Tușnad mai exact la ieșire din Băile Tușnad spre Miercurea Ciuc.

La început am făcut două echipe și după ne-am jucat mai multe jocuri de încredere. Trebuia să ne alegem o persoana și să facem echipă cu ea.Trebuia să îl intrebam: Ești gata? Dupa ce răspundea îl întrebam dacă putem să cădem. Apoi el ne spunea că e pregătit iar noi ne dădeam încet drumul pe spate. După ce ne-am jucat am mers în pădure și am continuat să ne jucam doar că de această dată ne jucam la înaltime.

Unul dintre jocuri se numea ”Mersul Pisicii”, trebuia să urci la o înaltime de sapte metri și să mergi pe un bustean. După ce ai mers pe buștean trebuia să te întorci până la mijloc și apoi să îți dai drumul în jos, dar nu înainte să îl întrebi pecel de jos dacă e pregatit să te țină când sari de la șapte metri.

Orsolya Dombi

 După cum știți sâmbătă, 27 iunie 2015, am fost la Tușnad în Tabara Viața unde m-am simțit foarte bine. Am pornit cu autobuzul la 8 dimineața de la Centru de Zi din Săcele și peste o ora eram deja la Tușnad. Acolo ne-am împărțit în doua echipe și ne-am ales cate un nume. Echipa mea se numea „Happy Face”. În primul rând am facut niste exerciții de încredere, trebuia să sărim de pe un buștean, iar colegii noștrii să ne prindă. Dupa asta ne-am dus sus în pădure, unde au urmat alte probe interesante, de exemplu mersul pe cablu, mersul pisicii sau veverița zburătoare. M-am simțit foarte bine și am învatat cum să lucrez în echipă, să-i respect pe ceilalți și în același timp să am încredere în ei dar și în mine.

Zsófia Szekely

Sâmbată, 27 iunie 2015, am fost la Tușnad, în ”Tabăra Viața”. Acolo a fost foarte bine. Eu, fiind mai nesigură pe mine a fost mai greu să fac probele, dar am evoluat foarte mult din acest punct de vedere. Am avut și avantajul ca Zsolt și Csongi, mentorii noștrii să fie maghiari, așa că ne-am înțeles foarte bine. Ca și din punct de vedere a echipei am evoluat foarte mult. Din echipa noastră i-am cunoscut înainte pe Orsi, Ionică, Flavia, Iulia, Dani, Ernest și acolo am făcut cunoștință cu Gabi, Mălina, Ioana (sora lui Gabi) și Ioana.

M-am simțit foarte bine și oricând aș repeta această experiență.

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top