​​
Împreună pentru “Multimedia Summer Camp”!

Împreună pentru “Multimedia Summer Camp”!

No Comments on Împreună pentru “Multimedia Summer Camp”!

În 18 octombrie 2015 voi participa și eu alături de echipa mea de suflet, “Multimedia Pentru Viață” la Brașov Heroes! Cauza pentru care ne-am înscris la cursa cu obstacole este  “Multimedia Summer Camp/Tabăra de vară Multimedia”.

Poate tu, cel care citești acest articol te întrebi: “De ce să particip la un astfel de eveniment?” Aș putea să scriu o enumerare de motive prin care, cel mai probabil, te-aș convinge să vii. Dar aleg să scriu de ce particip eu la Brașov Heroes și astfel, tu, cititorule, să îți găsești propriile motive pentru care să fii prezent alături de noi!

Bineînțeles că fiind vorba de echipa din care fac eu parte, de elevii cu care lucrez și care mă bucură în fiecare săptămână cu evoluția pe care o au atât în plan personal cât și în plan social, nu aș putea să lipsesc. Însă pe lângă aceste lucruri, particip la acest eveniment pentru că îmi place să mă implic în comunitatea din care fac parte, iar Brașov Heroes este despre Brașov și despre toți oamenii care fac parte din acest oraș, cu nevoile și problemele lor, dar în același timp sunt oameni care au ambiția de a schimba în mai bine comunitatea în care trăiesc! Acest eveniment este o bună ocazie de a cunoaște mai bine oamenii pe lângă care trec aproape în fiecare zi pe stradă și de a face mișcare alături de ei. De asemenea este o oportunitate să susțin cauza noastră, aceea de a oferi tinerilor din Săcele (români, romi, maghiari) șansa să folosească instrumente foto-video pentru a fi integrați cu adevărat în această eră digitală și pentru a combate prejudecățile.

Brașov Heroes este despre cei pe care eu și tu îi putem ajuta, dar este și despre TINE ca persoană unică! Este vorba despre inițiativa de care poți da dovadă, despre altruismul din interiorul tău, despre pofta de viață pe care o ai, despre viața ta care este mai sănătoasă dacă faci mișcare, despre câteva ore pe care le poți petrece amuzant și distractiv, dar mai ales, Brașov Heroes este despre EROUL din tine și despre sufletul tău mare și frumos pe care îl ai!

Am citit de curând un citat care mi-a plăcut foarte mult.

Citatul era următorul: “Toți oamenii se aseamănă prin cuvinte. Numai faptele îi deosebesc!”

Așa că vino și tu pe 18 octombrie, la Lacul Noua și demonstrează că ești diferit prin faptele pe care le faci!

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top