​​
În Martie am (re)întâlnit Internetul!

În Martie am (re)întâlnit Internetul!

No Comments on În Martie am (re)întâlnit Internetul!

În luna Martie, participanții au parcurs modulul Web. În prima săptămână au făcut cunoștință cu Browser-ele și motoarele de căutare, pe care au trebuit să navigheze și să caute diferite informații cu privire la o temă aleasă de ei, ca mai apoi să poată face o scurtă prezentare în PowerPoint. În următoarea săptămână, elevii au învățat să trimită mesaje pe e-mail, iar cea de-a treia săptămână a fost dedicată site-ului de socializare Facebook.

Așa cum ne așteptam, curiozitatea cea mai mare a participanților a fost în ‘săptămâna Facebook-ului’, când au aflat mai multe informații cu privire la confidențialitate și protejarea datelor personale. Am încheiat luna Martie cu un joc recapitulativ, care a inclus mai multe cuvinte cheie a modulului Web, astfel că elevii și-au fixat și mai bine elementele noi aflate luna aceasta.

Bineînțeles că pe lângă partea de curs din cele două ore pe care le-au petrecut la Centru, participanții au avut parte și de diferite energizere și jocuri de cunoaștere sau de lucru în echipă, ocazii  în care încetul cu încetul reușesc să formeze o adevărată echipă! Fotografii din luna martie puteți vedea aici – la galerie foto sau aici.

Următoarea lună, va fi despre Fotografie!

luni-45                       martie2016-web2-2

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top