​​
În Martie am (re)întâlnit Internetul!

În Martie am (re)întâlnit Internetul!

No Comments

În luna Martie, participanții au parcurs modulul Web. În prima săptămână au făcut cunoștință cu Browser-ele și motoarele de căutare, pe care au trebuit să navigheze și să caute diferite informații cu privire la o temă aleasă de ei, ca mai apoi să poată face o scurtă prezentare în PowerPoint. În următoarea săptămână, elevii au învățat să trimită mesaje pe e-mail, iar cea de-a treia săptămână a fost dedicată site-ului de socializare Facebook.

Așa cum ne așteptam, curiozitatea cea mai mare a participanților a fost în ‘săptămâna Facebook-ului’, când au aflat mai multe informații cu privire la confidențialitate și protejarea datelor personale. Am încheiat luna Martie cu un joc recapitulativ, care a inclus mai multe cuvinte cheie a modulului Web, astfel că elevii și-au fixat și mai bine elementele noi aflate luna aceasta.

Bineînțeles că pe lângă partea de curs din cele două ore pe care le-au petrecut la Centru, participanții au avut parte și de diferite energizere și jocuri de cunoaștere sau de lucru în echipă, ocazii  în care încetul cu încetul reușesc să formeze o adevărată echipă! Fotografii din luna martie puteți vedea aici – la galerie foto sau aici.

Următoarea lună, va fi despre Fotografie!

luni-45                       martie2016-web2-2

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top