​​
Liceul Tehnologic “Victor Jinga” marchează noul an școlar  cu expoziția “Un pic din Săcele”

Liceul Tehnologic “Victor Jinga” marchează noul an școlar cu expoziția “Un pic din Săcele”

No Comments on Liceul Tehnologic “Victor Jinga” marchează noul an școlar cu expoziția “Un pic din Săcele”

Începând cu 1 octombrie 2015, timp de o lună, expoziția “Un pic din Săcele” va fi găzduită de Liceul Tehnologic “Victor Jinga” din Săcele, de pe str. Episcop Popeea, nr. 20. Mulțumim domnului director Bilan Florin pentru deschiderea către această acțiune și domnului profesor Radu Colț pentru sprijinul acordat!

Expoziția a fost organizată de elevii participanți și voluntari ai programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”, printre care și elevi de clasele a X-a și a XI-a, care provin din cartierul Gârcini și frecventează cursurile la zi ale Liceului “Victor Jinga”. O parte din echipă noastră a fost prezentă pentru a ajuta la montarea expoziției. În holul principal veți observa și un panou cu elevii absolvenți ai primei generații de program!

Expoziția include fotografii realizate de tineri, elevi de la cele trei licee din municipiul Săcele, având ca temă promovarea zonelor favorite din comunitate, astfel s-au surprins imagini din cartierele săcelene, peisaje, clădiri, străzi dar și membri ai familiei.

Activitate organizată în cadrul proiectului “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, inițiat de Rețeaua CAN Brașov, în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Liceul Tehnologic “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” și susținut în cadrul Parteneriatului Fundației ERSTE pentru Romi.

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top