​​
Lumea Blogging-ului – de Liviu Romașcu

Lumea Blogging-ului – de Liviu Romașcu

No Comments on Lumea Blogging-ului – de Liviu Romașcu

Luna Mai a fost dedicată “Blogului”. Pe parcursul acestui modul , tinerii beneficiari ai proiectulul Multimedia Pregătire pentru Viață au învățat să administreze  într-un mod corect un blog .  Aceștia au avut urmatooarele task-uri : 

  • Articole
  • Fotografii
  • Video

PS:  Mai jos veți găsi detalii despre fiecare task .

DSC_0016

DSC_0022

DSC_0023

În acest modul eu ca voluntar am avut sarcina de a-i ajuta pe tinerii beneficiari din proiect să realizeze montajul video. Am început prin a realiza cu fiecare elev un video de 1 minut în care ei se prezintă. Am continuat prin realizarea montajului video în programul Movie Maker, montajul avea să cuprindă o parte de început,video-ul cu prezentarea personală și o parte de sfârșit. Iar în cele din urmă a trebuit să postăm pe site-ul http://multimedia.canbv.ro montajul video la secțiunea de “Video”.

Impresie personală

După părerea mea, acest modul este preferatul meu pentru că sunt un pasionat de blogging, cochetez cu lumea blogging-ului de pe la 14 ani, am avut două tentative eșuate de blog dar acum, de vreo două luni am început alături de un coleg un nou blog cu titlul “Privesc Cerul” (http://privesc-cerul.blogspot.ro). Pe acest blog postăm articole ce au legătură cu “timpul liber”. Penntru mine, să scriu pe blog este un mod foarte plăcut de a-mi petrece timpul liber.

Articol realizat de Liviu Romașcu 

About the author:

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top