​​
Luna aprilie în fotografie

Luna aprilie în fotografie

No Comments on Luna aprilie în fotografie

În luna Aprilie, participanții programului Multimedia au făcut cunoștință cu trainer-ul nostru, Erno Ungvari, cu care au început modulul Foto!

Aceștia au învățat cum să folosească aparatul foto și care sunt tehnicile de baza ale fotografiei, reușind astfel să obțină fotografii reușite. După ce fiecare și-a folosit creativitatea și a surprins diferite cadre au învățat cum să editeze pozele, astfel încât să transmită și mai bine mesajele dorite prin imagini. Penultima sesiune și-au petrecut-o în studioul foto, unde au putut să lucreze cu lumini și cu background.

Pentru că a fost o zi plină de soare, ultima sesiune de lucru din această luna a avut loc în aer liber, la Lacul Noua din Brașov, unde elevii au lucrat în echipe. Timp de jumătate de oră aceștia au avut libertatea de a fotografia ceea ce li s-a părut mai interesant în zonă. Apoi, Erno s-a uitat împreună cu ei la fiecare fotografie, le-a oferit feedback și i-a felicitat. Ieșirea s-a încheiat cu două jocuri organizate de voluntari și cu un picnic.

Luna Aprilie a pus bazele fotografiei, urmând ca luna Mai să consolideze și mai mult modulul Foto!

Imagini din luna Aprilie, aici .

27-aprilie-2016-4325-aprilie-2016-134

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top