​​
Martie – luna WEB-ului

Martie – luna WEB-ului

No Comments on Martie – luna WEB-ului

În luna martie elevii din cadrul proiectului Multimedia – Pregătire pentru Viaţă s-au aventurat în lumea WEB-ului.

Acolo ei au învăţat să facă “surfing”, adică să caute informaţii pe internet. Săptămâna a doua elevii au folosit poşta electronică, e-mailul, să trimită scrisori despre ce ar face ei dacă ar fi primari, sau ce le place lor la MPV. La următoarea întâlnire am avut-o ca musafir pe Denisa Roman, de la organizaţia Tineri Pentru Tineri, şi am aflat ce înseamnă să fii în siguranţă pe internet. Apoi am vizionat un film de scurt-metraj, din care toţi am desprins câte o lecţie: nimic nu e imposibil şi oricine îşi poate depăşi limitele! Iar în ultima săptămână elevii au creat afişe personale.

Luna aceasta, pe 23 martie, a avut loc o întâlnire cu părinţii participanţilor la proiect, în cadrul căreia ei au avut ocazia să viziteze Centrul de Zi, să vadă ce fac elevii săptămânal, dar şi să cunoască voluntarii şi coordonatorii proiectului.

Martie şi-a luat adio cu întâlnirea de grup, organizată pe 27 martie la Centrul de Agrement Tâmpa. Acolo toţi ne-am distrat jucând bowling şi petrecând timpul împreună, chiar dacă vremea de afară nu a făcut posibilă o ieşire la aer liber.

FOTOGRAFII din luna martie puteți vedea aici.

De mâine, odată cu venirea primăverii, vom începe mult aşteptatul modul FOTO!

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top