​​
Modulul lunii Februarie: Office!

Modulul lunii Februarie: Office!

No Comments on Modulul lunii Februarie: Office!

S-a încheiat luna Februarie, prima lună petrecută împreună cu noii participanți MPV, echipa 2016! Modulul lunii acesteia a fost modulul Office.

Daniel Isăilă, trainerul nostru IT, a pregătit pentru fiecare săptămână câte o temă nouă. Astfel, în primele două săptămâni elevii s-au familiarizat cu Word-ul. Fiecare elev a scris câte o scrisoare pe una din temele date și au redactat o cerere, având diferite cerințe legate de aranjarea textului în pagină, culorile paragrafelor, modelul și dimensiunea cuvintelor.

În următoarea săptămână i-am întâmpinat cu Power Point. Am pregătit imagini pe diferite subiecte: animale de companie, mașini, muzică, iubire, prietenie, fotbal etc. Elevii și-au ales un subiect pe baza căruia au realizat o prezentare de 10 slide-uri, pe care mai apoi au prezentat-o în fața celorlalți. Ne așteptam ca partea cea mai grea pentru participanți să fie prezentarea în fața tuturor a proiectului în Power Point și nu realizarea acestuia, așa că am început cu un joc numit „minutul de glorie”, la care fiecare a vorbit liber despre un cuvânt pe care l-a extras: podea, roșu, calculator, fată, fericire și altele. Jocul a fost distractiv și i-a ajutat pe participanți să treacă peste emoțiile vorbitului în public.

Ultima săptămână a lunii am dedicat-o lucrului în Excel. Am realizat „carnetul de note”, în care elevii au trecut notele de la materiile pe care le urmează la școală și folosind formule de calcul au socotit media generală la fiecare materie, mediile semestriale și media anuală.

Așadar, luna Februarie a fost o lună plină, în care pe lângă faptul că participanții au învățat lucruri noi, au reușit să se împrietenească și să formeze un grup. La sfârșitul acestei săptămâni se vor cunoaște cu toții! Am pregătit pentru ei o întâlnire la care să participe și grupa de luni și cea de miercuri, întâlnire care va avea „de toate”: jocuri, distracție, comunicare…timp frumos petrecut împreună! Dar mai multe despre asta, în articolul următor!

Mai multe poze aici.

12743502_998195573560234_4523653311712748584_n

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top