​​
O săptămână la Păltiniș

O săptămână la Păltiniș

No Comments on O săptămână la Păltiniș

Bună,

mă numesc Dulcă Lori Liliana, mi-a făcut plăcere să  încep să vă povestesc despre o săptămâna foarte frumoasă, de ce spun asta, pentru-că a fost o săptămâna plină de lucruri  noi, idei noi și multe,multe altele.
Părerea mea despre acest  curs minunat la Păltiniș, pot spune că am învățat foarte multe, nu doar eu, cât și ceilalți colegii care au participat la cursul de animator socio cultural. Detalii despre curs aici.

Aceast curs ne-a motivat pe toți cei prezenți acolo să facem ceea  ce ne place cu adevărat, bineînțeles noi am venit mai puțin curajoși,dar plini de speranțe în ceea ce facem. Despre organizare pot spune că a fost foatre bine pusă la punct din orice punct de vedere, și cu toți le mulțumim pentru tot organizatorilor și formatorilor care au fost alături de noi 24 din 24 de ore. Cu toți așteptăm să ne vedem și bineînțeles să facem ceea ce ne-am propus în activitățile viitoare, adică să începem  pregătirea cu copii romi din Gârcini. O să vă ținem la curent și o să împărtășim cu drag tot ce facem noi!

Mai multe despre cum a fost la curs puteți citi și aici.

 

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top