​​
“O zi din viața mea” în colaje foto

“O zi din viața mea” în colaje foto

No Comments on “O zi din viața mea” în colaje foto

În luna Mai, participanții au continuat modulul Foto. Aceștia au editat fotografiile cu tema “O zi din viața mea”. Fiecare elev a primit acasă câte un aparat foto și astfel au îmbinat atât responsabilitatea cât și munca și pasiunea pentru a reuși să fotografiez cât mai multe locuri sau momente interesante din viața lor.

Lunea și miercurea cu ajutorul lui Erno au creat colaje din fotografiile pe care le-au realizat, colaje care vor apărea la primul eveniment pe care ei îl vor pregăti. Au ales și mesaje sugestive pentru fiecare, astfel că fotografiile o să transmită emoție și prin cuvinte!

În paralel cu activitățiile de care beneficiarii au avut parte, voluntarii au muncit în echipă împreună cu Denisa și Ionuț, pregătind un Treasure Hunt pentru generația MPV 2016. Acesta va avea loc în luna Iunie.

Următorul modul este Video. Elevii vor învăța diferite tehnici de filmare, iar la sfârșitul lunii vor avea pregătită o supriză pentru fiecare liceu la care ei învață: Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan”. Mai multe detalii despre asta, în articolul următor!

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top