​​
Prima ediție “Multimedia Summer Camp” are loc  în satul transilvănean Roadeș

Prima ediție “Multimedia Summer Camp” are loc în satul transilvănean Roadeș

No Comments on Prima ediție “Multimedia Summer Camp” are loc în satul transilvănean Roadeș

Organizată pentru prima dată, tabară de vară Multimedia Summer Camp aduce împreună 20 de absolvenți ai programului nostru în comunitatea rurală din Roadeș, județul Brașov. Aici, în interiorul satului Roadeș, Fundația Tabaluga a construit o casă de vacanță pentru copiii dezavantajați pe terenul fostei case parohiale din apropierea bisericii fortificate. Facilitățile oferă un cadru ideal pentru desfășurarea activitățile nonformale și de echipă.

bannerCreativav2-res

Timp de două săptămâni, în perioada 27 iunie – 8 iulie 2016, 2 grupuri de câte 10 participanți/săptămână, alături de 3 traineri și 2 voluntari vor experimenta viața împreună, de la locuit, gătit, jucat și lucrat în fiecare zi. Mai mult decât atât, dobândesc cu toții abilități și cunoștințe necesare pentru dezvoltarea personală și profesională. Programul taberei include ateliere foto și video cu tematica diversității culturale, iar printre metodele folosite regăsim: vedere foto, poveste din fotografii, spot știre video , vedere video. În plus, voluntarii au pregătit exerciții nonformale și jocuri de consolidare a echipei. O excursie în orașul medieval Sighișoara este de asemenea inclusă în activitățile taberei!

Multimedia Summer Camp a fost dezvoltată în urma participării la evenimentul local de fundraising –  Brașov Heroes – organizat de Fundația Comunitară Brașov, unde am reușit să strângem o parte din suma necesară pentru costurile taberei, iar  sponsorizările ulterioare au acoperit și cheltuielile cu materiale, transport, mâncare pentru înreaga echipă

Mulțumim Fundației ERSTE pentru sprijinul oferit programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”, un program pentru tinerii din Săcele, care acum poate include în curriculum anual și o tabără de vară multimedia!

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top