​​
Sfârșit de 2016!

Sfârșit de 2016!

No Comments on Sfârșit de 2016!

Finalul anului 2016 a adus cu el și încheirea unei noi generații la MPV. A fost un an plin de reușite, satisfacții, muncă și multe zâmbete împărtășite! L-am început cu forțe și fericire și așa l-am și încheiat!

Scurt metrajul generației 2016 s-a numit „Strop de empatie”. Elevii de anul acesta, ajutați de voluntari, absolvenții programului „Multimedia Pregătire pentru Viață 2015”, au surprins diferite fragmente din viața de zi cu zi. S-au gândit să pună în evidență contrastele dintre locul social pe care mulți dintre noi îl ocupăm: „Om bogat vs. Omul sărac”, „Tocilarul vs. Rebelul”, „Elevul vs. Profesorul”, „Mama vs. Tata”. Astfel, elevii s-au pus în pielea personajelor și au dat viață fiecărei scene. Cu multă implicare și seriozitate, au reușit să creeze diferite povești de viață în care mulți dintre noi ne regăsim.

Empatia este printre primele valori ale grupului MPV, așa că am vrut să o valorificăm și mai mult pentru a arăta celor din jur cât este de important să ne însușim această valoare. A fi atent la cei din jurul tău, a-i înțelege pe ceilalți și a avea capacitatea de a te pune în pielea celuilalt este cheia unor relații echilibrate, puternice și de lungă durată. Asta este o lecție frumoasă și importantă pe care generația 2016 a învățat-o atât de la traineri, cât și de la voluntari.

Am pus punct unui alt an, dar nu înainte să organizăm un eveniment restrâns, în familie, cum ne-a plăcut nouă să îi spunem, în care am prezentat filmulețul și am spus câteva cuvinte despre ce a însemnat pentru noi acest an. Deși cadrul a fost unul restrâns, am avut totuși emoții. Dar au fost emoții plăcute, emoții cu ajutorul cărora am înconjurat tot anul 2016 petrecut la MPV știind că va rămâne unul important în sufletul fiecăruia dintre noi, cei care facem parte din această echipă.

La scurt timp am organizat și petrecerea de final de an, în care ne-am oferit cadouri unul altuia, „Secret Santa MPV”, în care fiecare voluntar a primit câte o diplomă cu orele de voluntariat pe care le-a desfășurat la Multimedia, în care ne-am jucat și am mâncat pizza și poate cel mai important, am râs și am simțit că MPV ne-a ajutat pe fiecare dintre noi să creștem mai mari, să ne dezvoltăm și să ne dorim să facem lucruri din ce în ce mai frumoase de aici încolo.

Avem planuri mari pentru noul an. Am conturat noi activități pentru noile zile care ne apar în față. Îl întâmpinăm pe 2017 cu noi vise, așteptări și idei pe care să le aplicăm împreună, pentru că doar împreună putem să construim lucruri frumoase!

Am încheiat încă un an, dar MPV va continua și în anul următor! 

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top