​​
Studio foto la programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață” din Săcele

Studio foto la programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață” din Săcele

No Comments on Studio foto la programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață” din Săcele

Studio-ul foto a demarat luna aceasta, în februarie 2016, ca departament de practică al programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață”, cu viziunea de a deveni o ramură de antreprenoriat social în cadrul Rețelei CAN Brașov. Strategia a fost dezvoltată alături de consultanții de la IFUA Nonprofit Partner, din partea Fundației ERSTE.

Ne propunem să oferim un pachet de servicii foto către comunitatea locală, în special către mediul educațional, respectiv către grădinițe, școli, dar și licee și alte organizații sau grupuri informale. Studio-ul foto include aparatura necesară pentru realizarea de fotografii în interior, precum și echipamentele pentru procesare, editare și printare. În anul 2016, în faza de pregătire și inițiere, studio-ul foto este găzduit de Centrul de Zi din Săcele.

Un grup de tineri absolvenți ai programului “Multimedia – Pregătire pentru Viață” a început pregătirea pentru activitățile studio-ului foto, alături de Erno Ungvary, fotograf liber profesionist, colaborator în echipa noastră încă din 2014. La galeria foto puteți vedea fotografiile de la prima sesiune de instruire. Revenim curând cu oferta noastră locală!

Mulțumim Centrului de Zi  “Împreună” – centru administrat de Fundația FAST în parteneriat cu Primăria Săcele – pentru spațiul oferit în anul acesta și pentru sprijinul continuu la derularea activităților cu tinerii din programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață”.

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top