​​
Training pentru tineri – “Comunicarea în public”

Training pentru tineri – “Comunicarea în public”

No Comments on Training pentru tineri – “Comunicarea în public”

Pe parcursul anului 2015, Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Integrare Profesională (ADDIP) din Brașov va susține o serie de traininguri pentru elevii din programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață”, abordând teme de interes pentru tineri: comunicare, leadership, relații în cuplu și încredere și stimă de sine. Primul training a avut loc în data de 25 aprilie, 2015 la Centrul de Zi din Săcele, unde au participat cei 12 tineri implicați ca voluntari în program.

Trainingul a inclus informații pentru îmbunătățirea abilităților de vorbit în public și reguli legate de voce, gesturi, postură, contact vizual. Pe lângă acestea, s-au desfășurat exerciții practice pentru ca elevii să exerseze comunicarea și să conștientizeze importanța pregătirii în acest sens.

Trainingul a fost susținut de Costi Filote, trainer cu peste 20 ani de experiență ca director de proiecte, coach, speaker motivational și lider de organizatii. Costi a adaptat conținutul cursului la nevoile tinerilor și a planificat activități interactive, jocuri de comunicare și de echipă, care au stârnit entuziasmul și energia participanților. Următorul training va avea loc în data de 6 iunie 2015 și va avea ca temă “Încrederea și stima de sine”.

25.04 (39)Mai multe fotografii aici.

Trainingul  fac parte din programul de dezvoltare personală și profesională al Asociației ADDIP – “Destinat pentru Succes”, care include o serie de sesiuni de coaching și training,  susținute fie pentru publicul larg, fie la cererea organizațiilor sau companiilor. Tematicile de training sunt abordate într-o manieră foarte atrăgătoare și interactivă, însoțite de jocuri de rol, discuții în grupuri mici, dezbateri, studii de caz sau teste de cunoaștere individuală. Mai multe detalii aici.

 

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top