​​
Training pentru tineri – “Încrederea și stima de sine”

Training pentru tineri – “Încrederea și stima de sine”

No Comments on Training pentru tineri – “Încrederea și stima de sine”

În dat de 6 iunie 2015, Costi Filote președinte al Asociației ADDIP din Brașov, a organizat o sesiune de training cu tematica “Încredere și stimă de sine” pentru tinerii din programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață. Sesiunea a inclus jocuri și exerciții practice, a fost totul foarte interactiv!

15 tineri au avut ocazia de a afla ce înseamnă încrederea de sine, cum putem să o stimulăm și să o creștem și în mod special cum să ne acceptăm așa cum suntem. Pe lângă acestea, am aflat despre cum ne influențează viața încrederea pe care o avem în noi, despre cum putem să ne cunoaștem mai bine și ce impact poate să aibă o stimă de sine ridicată în viața noastră.

Fotografii pe pagina Facebook aici sau la Galeria foto aici.

Pe parcursul anului 2015, Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Integrare Profesională (ADDIP) din Brașov susține o serie de traininguri pentru elevii din programul “Multimedia – Pregătire pentru Viață”, abordând teme de interes pentru tineri: comunicare (trainingul care a avut loc pe 25 aprilie), încredere și stimă de sine (6 iunie 2015), relații în cuplu (26 septembrie 2015), leadership (12 decembrie). Costi Filote, este trainer cu peste 20 ani de experiență ca director de proiecte, coach, speaker motivational și lider de organizatii. Costi a adaptat conținutul cursului la nevoile tinerilor și a planificat activități interactive pentru aceștia. Următorul training va avea loc în data de 26 septembrie 2015 și va avea ca temă “Relații de cuplu”.
 

 

 

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top