​​
Vacanța a venit cu “Basic English Lessons” pentru elevi

Vacanța a venit cu “Basic English Lessons” pentru elevi

No Comments on Vacanța a venit cu “Basic English Lessons” pentru elevi

În luna iulie, timp de 4 săptămâni, elevii au avut ocazia de a învăța noțiuni de bază ale limbii engleze, utile pentru înțelegere și conversație. În medie, aproximativ 10 elevi din participanții la proiect au fost interesați de posibilitatea învățării limbii engleze, astfel am organizat un număr total de 8 sesiuni.

Am demarat lecțiile de engleză cu formule de salut și prezentare individuală, iar din a doua săptămâna am învățat numerele, zilele săptămânii, anotimpuri. Propozițiile simple legate de familie, școală și localitate le-au dat ocazia elevilor să poarte un dialog scurt cu colegii, să formuleze întrebări și să răspundă la rândul lor. Activitatea de predare a fost susținută de jocuri, imagini, fișe de lucru și dialog. Pe lângă acestea, s-a predat și o lecție despre descrierea caracterului și a personalității, urmând ca fiecare elev să poată exprima în limba engleză diferite stări fizice și emoționale.

Ne bucurăm de faptul că acest curs de engleză le-a stârnit interesul elevilor pentru limbi străine și pentru conversație cu voluntarii din alte țări!

About the author:

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top