​​
Vară la MPV!

Vară la MPV!

No Comments on Vară la MPV!

Lunile Iunie și Iulie  au fost atât de pline de activități și au trecut atât de repede, încât am vrea să mai putem repeta încă o dată toate experiențele!

În luna Iunie participanții au realizat un filmuleț de prezentare a liceelor: Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu” și Liceul Teoretic “Zajzoni Rab Istvan”, iar voluntarii unul despre programul MPV. Am lucrat din greu, dar am fost mulțumiți de rezultate! 

Luna Iulie a venit cu mult așteptata tabără Multimedia Summer Camp, care a avut loc în satul Roadeș, la casa de vacanță a Fundației Tabaluga, unde în perioada 7 iunie – 8 iulie 2016, 2 grupuri de câte 10 participanți au petrecut câte o săptămână. Am petrecut un timp atât de frumos împreună, încât o săptămână ni s-a părut prea puțin.

Locul de acolo e minunat! Liniștea amestecată cu aerul curat, simplitatea locului amestecată cu arhitectura deosebită, culorile vii ale florilor din curte amestecate cu răsăriturile  soarelui care îți tăiau răsuflarea, și cu cel mai înstelat cer pe care l-am văzut vreodată! Toate astea ne-au înconjurat cât timp am stat acolo. Mai multe detalii despre tematica taberei găsiți aici.

Ne-am întors cu forțe proaspete, cu zâmbete și multe amintiri pe care le vom păstra mereu în mintea și în sufletul nostru. Am încheiat luna aceasta cu exerciții de public speaking, urmând să avem vacanță până în luna Septembrie când ne vom reîntâlni în aceiași formulă, dar, sperăm noi, și mai responsabili, și mai mult implicați și de ce nu, și mai încrezători în forțele proprii!

Poze din tabără: aici și aici.

Pe curând! 🙂 Vă îmbrățisăm, Echipa MPV!

colaj

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top