​​
Vernisaj expoziție “Ce contează pentru NOI”

Vernisaj expoziție “Ce contează pentru NOI”

No Comments on Vernisaj expoziție “Ce contează pentru NOI”

Elevii claselor a IX-a de la liceele din Municipiul Săcele alături de echipa de training din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață” vă invită să participați la o expoziție realizată cu fotografii care vorbesc despre diversitate și egalitate. Scopul evenimentului este de a scoate în evidență rolul tinerilor din comunitate, abilitățile și nevoile acestora și de a transmite un mesaj publicului larg, faptul că toți oamenii sunt la fel, indiferent de etnie, religie sau statut.

  • Data: 31 martie 2014
  • Ora: 16:00-18:00
  • Locația:  Centrul de Zi al Fundației FAST (Str. George Moroianu, nr.17, Săcele -intrarea prin Str. Petofi Sandor, lângă tipografie)

Pe parcursul lunii martie, timp de patru săptămâni elevii au învățat la cursurile multimedia cum să utilizeze aparatul de fotografiat și au lucrat individual acasă. În plus, au fost organizate două ateliere foto: NATURĂ ȘI PEISAJE, desfășurat în Poiana Angelescu și FOTOGRAFIE URBANĂ, în Brașov. Fotografii de la ateliere se regăsesc la GALERIE FOTO, sau direct aici.

Fotografiile incluse în expoziție sunt realizate și selectate de elevi cu ajutorul trainerilor și voluntarilor, iar fiecare imagine reprezintă un aspect important din viețile tinerilor, tema expoziției reprezentând o  incursiune în lumea lor.  Mai exact, fiecare elev a surprins în fotografii lucruri care contează cu adevărat, persoane sau obiecte prețioase, fără de care nici unul nu-și poate imagina viața. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 31 martie – 3 aprilie, între orele 9:00-16:00.

Vă așteptăm să susțineți efortul, curajul și dăruirea elevilor!

Persoana de contact: Ruxandra Oprică – contact@canbv.ro, 0733 939447.

 Expoziția face parte din proiectul “Multimedia-Pregătire pentru Viață”, proiect  finanțat de Fundația ERSTE și implementat de Rețeaua CAN Brașov în parteneriat cu Fundația FAST, Inspectoratul Școlar Județean, Liceul Tehnologic  “Victor Jinga”, Liceul Teoretic “George Moroianu”, Liceul “Zajzoni Rab Istvan” și Krogan Inventiv SRL.

invitatie-res

Descarcă AFIȘUL EVENIMENTULUI și INVITAȚIA OFICIALĂ.

 

 

About the author:

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top