​​
Zilele tineretului din Şapte Sate

Zilele tineretului din Şapte Sate

No Comments on Zilele tineretului din Şapte Sate

A 4-a ediţie a Zilelelor tineretului din Şapte Sate a avut loc pe 9-10 mai, în Săcele, la care au participat 8 echipe: 6 echipe au fost din Săcele, o echipă a venit din Reci, iar o echipă din Cluj-Napoca.

Concursul a fost organizat de Asociaţia Tinerilor Maghiari din Şapte Sate – Asociaţia HMIK.

Concursul nu a fost chiar aşa de uşor, deoarece concurenţii trebuiau să se întreacă şi sâmbăta şi duminica. Sâmbătă au participat la competiţiile: “ excursie în oraş”, “distanţă GPS”, “sărituri cu coarda” “fotbal de masă în mărimi reale”, “ştafetă”, teren de mină”, “păienjeniş”, “ Forma 1”, “jocuri pe calculator”, “concurs de gătit”, “mimică” şi “joc de gândire”.

concurs de gatit  sotron_

Duminică au continuat întrecerile în competiţiile: “concurs Cibin”, “1 kilogram nimereală”, “aruncat cu cărţile de joc”, “servit la distanţă”, “headis”, “şotron” şi “pierduţi în noapte”.

concert _ Concursul avea şi o parte de distracţie: sâmbătă seara a concertat trupa “Selfish Murphy” din Sfântu-Gheorghe.

După concert s-a ţinut o petrecere în faţa locului. Duminică elevii grupului “Grimasz” din Colegiul Naţional “Áprily Lajos” au prezentat o comedia “Lopótök avagy a Mari nem olyan”.

Câştigătorii concursului au fost participanţii echipei „Krump Lee”. Concurenţii aşa simt faţă de concursul la care au participat:

Krump Lee

„Opinia mea despre concurs este că, ar trebui să se organizeze în fiecare an, şi să fie mai lungă, nu numai de două zile. Mi-a plăcut foarte mult, în special fotbalul de masă în mărimi reale.” – Székely Szende, clasa a VI-a, participantă.

Cred, că Zilele tineretului din Şapte Sate este o manifestre bine organizată. Sunt fericită, că şi în acest an am putut ajuta la organizare, şi sper, ca în viitor să să concureze mai multe echipe. Eu îndemnez pe toată lumea, să încerce, pentru că jocurile interesante, distracţia multă şi timpul petrecut împreună sunt rezultatele celor două zile.” – Dombi Orsolya, clasa a IX-a, organizatoare.

Mie mi-a plţcut fiindcă ne-am distrat mult, şi competiţia mea preferată era fotbalul de masă în mărimi reale, deoarece l-am câştigat.” – Benedek Norbert, clasa a VIII-a, participant.

„Am petrecut foarte bine, competiţiile mi-au plăcut foarte mult, şi se vedea că organizatorii se pricepeau. Echipei mele competiţia preferată era excursia în oraş.” – Kiss Istók Dávid, clasa a VII-a, participant.

„Eu consider, că evenimentul a fost una reuşită. Au perticipat multe persoane, au fost multe competiţii cu care am testat calităţile participanţilor. Concertul de sâmbătă a atras mai multe persoane din Săcele, aşa am reuşit să creăm o petrecere în curtea asociaţiei.”-Gósuly Tímea, organizator principal

„Mie mi-a plăcut foarte mult, pentru că puteam să ne jucăm fotbalul de masă în mărimi reale, şi puteam să luăm parte în excursia în oraş. Nu contează cu ce clasament am terminat, deoarece ne-am distrat foarte bine.”- Bencze Andrea, clasa a VI-a, participantă.

fotbal de masa in marimi reale 1

About the author:

Related Posts

Multimedia pentru Viata parteneri

Back to Top